פילה סלמון קריספי עם עשבי תיבול

.עשבי התיבול מעשירים את המנה על בסיס סלמון

.זו מנה מהירה מאוד בהכנתה וטעימה. מתאימה לארוחה יומיומית ומיוחדת כאחד

מצרכים ל- 4 סועדים

6 פרוסות פילה סלמון
חצי בגט
2 ענפי תימין
3 ענפי פטרוזיליה
2 ענפי שמיר
ענף רוזמרין
קליפה מגורדת מחצי לימון
5 כפות שמן זית
פלפל שחור, מלח

אוצר מילים

Image from © www.giallozafferano.it

אופן ההכנה

קוצצים את כל המרכיבים (פרט לסלמון) במעבד מזון, לתערובת פירורית.
מפזרים את התערובת על כל פרוסת פילה סלמון,
משמנים מעט תבנית ומניחים בתוכה את פרוסות הסלמון.

אופים במשך 30 דקות בחום של 180 מעלות, עד לקבלת מעטה זהוב ופריך.מגישים חם בליווי ירקות.

המרכיבים באיטלקית

limud-italkit-salmon

מודעות פרסומת

תגיות: , , , ,

About אוצר מילים

לימוד איטלקית בצפון ואונליין: שיעורי איטלקית לכל צורך ומטרה
%d בלוגרים אהבו את זה: