ספגטי ברוטב עגבניות Spaghetti al pomodoro

ספגטי ברוטב עגבניות

מצרכים ל- 4 סועדים

גר' 500  ספגטי
400 גר עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות מאוד. (ניתן גם משומרות.
מומלץ להשתמש בעגבניות מאורכות מתוצרת איטליה)
5 כפות שמן זית איכותי
3 שיני שום
בזיליקום

גבינת פרמזן מגוררת

קורס איטלקית

מזהיבים את שיני השום בשמן זית. מוסיפים את העגבניות והמלח לאחר
שמתחיל לבעבע מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 20 דקות.
בסיר רחב מטפלון עם מכסה
מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים עוד 10 דקות.
עם תום הבישול מסלקים את שיני השום ועלי הבזיליקום
מבשלים את הספגטי על פי הוראות ההכנה שעל הקופסה- אל דנטה.
מגישים עם רוטב העגבניות, עלי בזיליקום טריים וגבינת פרמזן מגוררת

לימודי איטלקית לכל הרמות

מודעות פרסומת

תגיות: , , ,

About אוצר מילים

בלוג של מרכז "אוצר מילים", מרכז ללימוד איטלקית ותרבות איטליה. הבלוג מוקדש למטבח איטלקי ולשפה האיטלקית. קורסי איטילקית ושיעורים פרטיים ניתנים בכרמיאל ודרך אינטרנט.