פנה ארביאטה – Penne all'arrabbiata

המצרכים ל- 4 מנות

500 גר' פסטה מסוג פנה ריגטה
4 שיני שום כתושות
כף פטרוזיליה קצוצה
4 כפות שמן זית כתית
מלח
פלפל אדום חריף

אופן ההכנה

במחבת עמוקה מזהיבים את השום בשמן יחד עם הפלפל החריף
מוסיפים את העגבניות שקצצנו מבעוד ומבשלים עד לצמצום הנוזלים
מטבלים במלח ופלפל.
"מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן עד למידת עשייה "אל דנטה.

לאחר סינון הפסטה מעבירים למחבת עם רוטב העגבניות ומקפיצים יחד למשך 2-3 דקות.

לימודי איטלקית

המתכון באיטלקית

Ingredienti per 4 persone

Penne rigate: 500 gr
Pomodori pelati: 400 gr.
Prezzemolo
Sale
Olio extra vergine di oliva: 4 cucchiai
Peperoncino a piacere

Preparazione

Fate rosolare l'aglio tritato e il peperoncino nell'olio. Aggiungete i pomodori, salate e cuocete per circa 15 minuti.

In una pentola con acqua abbondante fate cuocere le penne.

Qaundo le penne saranno pronte, saltatele in padella con la salsa di pomodoro e peperoncino.

Servite le penne con una spolverata di pecorino e prezzemolo tritato.

לימודי איטלקית בכרמיאל

מודעות פרסומת

תגיות: , , , ,

About אוצר מילים

לימוד איטלקית בצפון ואונליין: שיעורי איטלקית לכל צורך ומטרה
%d בלוגרים אהבו את זה: