לזניה בשרית Lasagne

 ( גרסה מדרום איטליה)
מתכון מהשיעורים: איטלקית במטבח לימוד איטלקית להבנת מתכונים באיטלקית

לימוד איטלקית

החומרים ל 4 סועדים

500 גר '. רוטב בשר (הכנת בולונז)
500 מ"ל רוטב בשמל
500 גר '. דפי לזניה לאפיה
100 גר '. גבינת פרמזן מגוררת
3 ביצים קשות
200 גר ' אפונה מבושלת במי מלח
1 חבילה גבינת מוצרלה

 

אופן ההכנה

מכינים את רוטב הבשר, רוטב הבשמל, הביצים הקשות והאפונה.
בתבנית אפייה יוצקים מעט מרוטב הבשר כדי לכסות את התחתית התבנית ומעל מסדרים שכבת דפי לזניה.
מכסים את דפי הלזניה עם רוטב בשר ומעל מוסיפים 4-6 כפות של רוטב בשמל
2 כפות אפונה מבושלת, כפית פרמזן, גבינת מוצרלה 4 פרוסות פרוס דקות, של ביצה קשה.
מכסים שוב בשכבת לזניה ומרכיבים סה"כ עד 4 שכבות של לזניה באופן דומה.
מפזרים על השכבה העליונה של דפי הלזניה רק עם רוטב בשר, פרמזן ומוצרלה.
אופים 40 דקות בתנור על 180 מעלות שחומם מראש.

מודעות פרסומת

תגיות: , , , ,

About אוצר מילים

לימוד איטלקית בצפון ואונליין: שיעורי איטלקית לכל צורך ומטרה
%d בלוגרים אהבו את זה: