Spaghetti al pomodoro fresco – ספגטי עם עגבניות טריות


עוד מנה טבעונית מהמטבח האיטלקי: ספגטי עם עגבניות טריות

החומרים ל 4 מנות

500 גרם ספגטי (קמח מלא או לבן)
1 ק"ג עגבניות בשלות (מסוג תמר אדום וארוך)
5 כפות שמן זית
4 שיני שום
בזיליקום
צלפים
פלפל, מלח

הכנה

מטגנים במחבת את שיני השום בשמן זית עד להזהבה. חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות ומוסיפים מלח ופלפל ומבשלים כ- 10 דקות.

מתבלים בכמה עלי בזיליקום וקומץ צלפים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.

מכינים את הספגטי ע"פ הוראות היצרן וכאשר הם מוכנים מוסיפים את רוטב העגבניות ומגישים חם.

קורס-איטלקית-

מזון טבעוני איטלקי ניתן לבחור כנושא של הקורס "האיטלקית במטבח"

לימודי איטלקית בכרמיאל
לימוד איטלקית בחיפה

מודעות פרסומת

תגיות: , , , , ,

About אוצר מילים

לימוד איטלקית בצפון ואונליין: שיעורי איטלקית לכל צורך ומטרה
%d בלוגרים אהבו את זה: