Pasta e ceci – פסטה עם גרגירי חומוס

מנה איטלקית טיפוסית, טובה וקלה מתאימה במיוחד בסתיו ובחורף.
:חומרים ל -4 מנות
פחיות שימורים של גרגרי חומוס מבושלים 2
2 גבעולי סלרי
2 עגבניות בשלות
1 בצל גדול
עלה דפנה
גרם250   פסטה בצורה קטנה או ספגטי שבורים לחתיכות
שמן זית
מלח ופלפל

הכנה
לחתוך לחתיכות קטנות מאוד סלרי, בצל ועגבניות ולטגן אותם במחבת עם מעט שמן כ- 10-15 דקות.
להוסיף את החומוס המסונן, עלה דפנה, מלח, פלפל ומים עד לכיסוי החומוס. מבשלים את החומוס כ-20 דקות בבעבוע עדין.
לסיום טוחנים כמות כוס מהחומוס ונוזלי הבישול ומוסיפים לסיר על מנת להסמיך את התבשיל.
להחזיר את הסיר לעוד 5 דקות, ואם המרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים.
בסיר אחר מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

כאשר הפסטה מוכנה להוסיף את החומוס ולזלף על המנה מעט שמן זית איכותי.

קורס איטלקית- מטבח איטלקי

Pasta e ceci

קורס איטלקית בכרמיאל

מודעות פרסומת

תגיות: , , ,

About אוצר מילים

בלוג של מרכז "אוצר מילים", מרכז ללימוד איטלקית ותרבות איטליה. הבלוג מוקדש למטבח איטלקי ולשפה האיטלקית. קורסי איטילקית ושיעורים פרטיים ניתנים בכרמיאל ודרך אינטרנט.
%d בלוגרים אהבו את זה: